Tietoa minusta


Olen Laura Ranki, Långvikista kotoisin oleva kolmen kouluikäisen lapsen äiti. Lasten ollessa pieniä olin 7 vuotta kotiäitinä ja päätin sen jälkeen vaihtaa alaa. Osteopatia kiinnosti valtavasti, koska tunnen erinomaisen hyvän osteopaatin ja halusin tietää miten hän pystyi niin käsittämättömän hyviin hoitotuloksiin. 

Osteopatiaa opiskelemaan vaadittiin koulutetun hierojan tutkinto, joten valmistuin vuonna 2018 koulutetuksi hierojaksi Hierontakoulu Atlaksesta. Siitä lähtien olen työskennellyt hierojana. Vuonna 2018-19 suoritin manuaalisten tekniikoiden erikoistumiskoulutuksen. Vuonna 2019 kävin raskaushierontakoulutuksen. Samana vuonna aloitin myös osteopatiaopinnot Osteopatiakoulu Atlaksessa ja olen nyt kolmannen vuoden osteopaattiopiskelija. Koulutus kestää yhteensä neljä vuotta. Vuoden 2021 kesällä kävin myös purentalihasten käsittely-koulutuksen.

Rakastan uuden opiskelua ja itseni jatkuvaa kehittämistä. Ihmisten auttaminen on lähellä sydäntäni ja nautin kovasti työstäni. Yritän aina tehdä parhaani ja saada aikaan mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen asiakkailleni.

Minulle tärkeitä asioita on ihanat lapseni, liikkuminen luonnossa koirieni kanssa, etenkin juosten ja meloen. Harrastan myös joogaa ja kuntosalilla käymistä.